Pas important făcut de Consiliul Județean Timiș în ceea ce privește construcția noii maternități, la Timișoara. A fost semnat contractul de finanțare pentru construcția noului obiectiv.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra și ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu au semnat astăzi contractul.

”Am semnat, astăzi, alături de premierul Viorica Dăncilă și ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, contractul de finanțare a noii maternități, pe care o construim în vecinătatea Spitalului Județean din Timișoara. Aproape 13 milioane de euro este valoarea proiectului, banii fiind asigurați prin finanțare europeană, bugetul de stat și contribuție proprie”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Noua maternitate va avea compartimente de fertilizare in vitro, obstetrică-patologică, ginecologie, chirurgie laparoscopică și histeroscopică, obstetrică fiziologică și de spitalizare de zi. De asemenea, sunt prevăzute compartimente de terapie intensivă, prematuri, nou născuți eutrofici, cât și facilități pentru însoțitori. Maternitatea va avea și o secție ATI, bloc operator, săli de nașteri și camere de gardă.

Articolul precedentAccident rutier într-o intersecție din Timișoara. O persoană a fost rănită
Articolul următorAteliere de dans pentru persoane cu deficiențe de auz susținute de celebrul coregraf Pal Frenak

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.