Bani aruncaţi pe apa sâmbetei în Civic, locul unde Charlie Ottley a fost victima unui furt

În timp ce întreaga presă locală și centrală își manifesta indignarea cu privire la incidentul din Parcul Civic din Timișoara, altele erau problemele și prioritățile “oamenilor noi” din administrație în legătură cu această zonă centrală a orașului.

Imaginea parcului este dezolantă, tipică unui sat lăsat de izbeliște: iarba a ajuns la jumătate de metru, sistemul de irigații este colmatat, forajele nu au filtre. Consilierul Radu Ţoancă explică încă o afacere „corectă” a „specialiştilor” progresişti din USR.

„Peste 800 000 de euro s-au plătit deja pentru această lucrare, începută în urmă cu 3 ani și care avea termen de execuție … 6 luni. Între timp, cu firma aflată în insolvență, patroana s-a orientat și s-a împrietenit foarte tare cu un celebru viceprimar al Timișoarei care s-a agitat teribil în aceste zile să găsească o persoană din primărie care să semneze procesul-verbal de recepție a lucrării. Asta, în condițiile în care domnișoara șefă peste spațiile verzi din Timișoara s-a îmbolnăvit subit, continuând astfel o tradiție funcționărească atât de criticată de primarul Fritz în ceea ce privește anumiți angajați din primărie de care a dorit să scape. Spre amuzamentul general, viceprimarul “ noctambul” – posesor de soluții la 3 noaptea- a ajuns să se certe cu un alt personaj din noua garnitură ( un consilier al primarului ) care este protectorul firmei ce asigură dirigenția de șantier a lucrării și care nu și-a primit banii de la firma din Dumbrăvița care a făcut lucrarea. Firmă care, apropo, nu a câștigat licitația inițială pentru că avea prețuri mai mari, ea ajungând să execute lucrarea în urma unei decizii judecătorești .

Parcul Civic din Timișoara – o veritabilă carte de vizită a orașului în ultimii zeci de ani – reprezintă doar un exemplu din multele situații pe care fiecare timișorean le poate vedea zilnic, de bătaie de joc pe bani publici ale firmelor agreate de progresiști în ceea ce privește curățenia , spațiile verzi, drumurile etc.

Încet-încet, orașul nostru – considerat pe bună dreptate ca fiind unul din cele mai frumoase și civilizate din țară – devine o mahala prăfuită, murdară, părăginită și tristă după doi ani de administrație incompetentă, haotică și infantilă!”, a explicat consilierul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here