Bărbat dat în urmărire generală pentru infracțiunea de cămătărie, depistat la vama Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de cinci ani pentru cămătărie.

Totul s-a pertecut ieri în jurul orei 16.00, când în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, un cetăţean român în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Olt, pasager într-un autoturism marca Deimler, înmatriculat în Germania. În urma  controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Bărbatul era căutat în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de cinci ani, pentru cămătărie.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here