Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de doi ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Ieri în jurul orei 08.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Italia, un cetăţean român în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, pentru săvârşirea  infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Articolul precedentPreședintele CJ Timiș invitat la Bruxelles, la Summit-ul Regiunilor
Articolul următorBobocii de la Politehnica Timișoara au pășit în anul universitar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.