Astăzi începe noul an universitar la Universitatea Politehnica Timișoara, pentru fiecare dintre cele zece facultăți. Peste 2600 de boboci intră în primul an de licenţă, iar alţi peste 1500 de tineri sunt înscriși la masterat. În total, peste 13 mii de studenţi vor începe noul an universitar ca studenţi la Politehnica Timişoara.

La festivitatea de deschidere a anului universitar au fost prezenți reprezentanți ai conducerii universității, conducerea facultății, reprezentanți ai marilor companii locale și președinți ai ligilor studențești. “Sărbătoarea de astăzi este dedicată în special bobocilor Facultății de Electrotehnică și Electroenergetică. Vă urez bun venit la această facultate, o facultate prestigioasă”, a transmis decanul Facultății de Electrotehnică și Electoenergetică din cadrul UPT, prof. univ. Sorin Mușuroi.

La rândul său, rectorul UPT, prof. univ. dr. Viorel Șerban i-a felicitat pe boboci pentru decizia pe care au luat-o de a opta pentru prestigioasa universitate timișoreană: “Sunteți de astăzi studenți ai unei universități prestigioase, unei instituții care se poate mândri cu laboratoare și echipamente deosebite, amfiteatre, baze sportive dedicate tuturor activităților care vă fac viața mai frumoasă. UPT este singura din vestul și sud-vestul României care are acea calitate de a fi invidiată în rândul universităților, de cercetare avansată și educație. În clasament SCOPUS este pe locul al doilea în țară, după Politehnica București, care are număr dublu de cadre didactice. Este o performanța că aici se face școală. Aveți șansa de a vă desăvârși o carieră”, spune prof. univ. dr. Viorel Șerban, rectorul UPT.

Articolul precedentBărbat dat în urmărire generală, prins de polițiștii de frontieră de la Cenad. Ce infracțiuni a comis
Articolul următorZiua Serviciilor Publice, în weekend la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.