Doi bărbaţi de 24 şi 32 de ani, bănuiți de furt de material lemnos, distrugere şi ameninţare, au fost reţinuţi de Poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou.

Potrivit oamenilor legii, la data de 12 decembrie, bănuiţii ar fi sustras material lemnos de pe un teren situat între localităţile Parţa şi Petroman, aparţinând unei asociaţii agricole, fiind surprinşi de către membrii asociaţiei, după care au fugit. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou, care în urma investigațiilor i-au depistat pe bănuiți.

De asemenea, cei în cauză ar fi condus autovehiculul cu care ar fi transportat materialul lemnos pe un câmp cu cereale, distrugând recolta şi i-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe membrii asociaţiei. Prejudiciul se ridică la aproximativ 4000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, distrugere şi ameninţare, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Intervenția a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Articolul precedentUn alt proprietar de turnulețe care renunță de bunăvoie la ele
Articolul următorACS Poli este prima calificata in sferturile Cupei Romaniei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.