Birsasteanu vrea societatea civila in Consiliul Local Timisoara

 

Candidatul PSD la functia de primar in Timisoara a venit astazi cu o propunere interesanta. Medicul a declarat ca vrea doi membri ai societatii civile pe lista eligibila a PSD pentru CLT (Consiliul Local Timisoara). 

„Începând de astăzi, timp de o săptămână așteptăm propunerile timișorenilor cu privire la oamenii reprezentativi neimplicați politic până acum, oameni recunoscuți în mediul cultural și asociativ local pe care să-i ducem în CL Timișoaa la alagerile din 5 iunie. Așteptăm aceste propuneri pe pagina de Facebook Pactul pentru Timișoara pe care am deschis-o în urmă cu aproape o lună de zile. Mai apoi vom organiza o jurizare independentă a celor care au fsot propuși și vom anunța numele celor doi rerpezentanți ai mediului cultural și asociativ din Timișoara ce vor veni în grupul candidaților pentru Consiliu Local pe locuri eligibile. Îmi asum acest nou mod de comunicare și colaborare cu comunitatea timișoreană pentru că vreau pentru Timișoara mai multă implicare din partea societății civile”, a declarat Florin Bîrsășteanu.

Cei doi membri care urmeaza sa fie alesi peste aproximativ o saptamana vor fi pe lista social democratilor in primele zece pozitii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here