Cosmin Dumitru (candidatul PMP) la primăria de lângă Timișoara este pe primul loc la intenție de vot în mai multe sondaje efectuate in comuna Ghiroda. Cetatenii din aceasta localitate nu mai vor sa mearga pe mana actualului edil Vasile Cadariu, pentru ca acesta sta cu banii la „saltea” si nu vrea sa faca investitii la Ghiroda.

Ce va determinat sa intrati in Miscarea Populara?

Am intrat într-un partid pentru că altfel  nu aveam nicio șansă să schimb ceva în Ghiroda, chiar dacă aș fi câștigat alegerile ca independent, cum de altfel mi-as fi dorit si crezut pana acum, in ultimul moment, ca voi reusi. Din pacate… legile sunt facute de catre partide, iar ca  independent trebuia să fac o serie complicata de compromisuri iar asta, eu, nu sunt dispus să fac!

Alte partide au incercat sa va coopteze?

Aș fi putut intra în PSD, PNL, PND, sau la VERZI, dar atunci care ar mai fi fost schimbarea? Care ar mai fi fost diferenta fata de ultimii 8 ani in care toti au fost, impreuna, in sala de consiliu local ?! De invitat ? Credeti-ma, au facut-o toti, pe rand, in nenumarate randuri.

Care sunt problemele locuitorilor din Ghiroda?

Pentru cei care nu sunt din zona parem un cartier al Timișoarei dar trăim ca în vârful muntelui. Când plouă, noroiul este până la genunchi. Sunt străzi pe care poți intra doar cu tractorul iar la 26 de ani de la revolutie, totalul strazilor asfaltate nu depaseste 50% in Ghiroda si 25% in Giarmata-Vii. Ghiroda are un excedent bugetar strans exclusiv in timpul ultimelor doua mandate, de 5 milioane de EURO. E limpede ca problema este primarul, alaturi de conducerea primăriei si nu in ultimul rand,  consilierii locali marcati in timp de supunere, ori neputinta in cel mai bun caz.

Daca ajungeti primar, la ce sa se astepte lumea de la dumneavoastra?

In ceea ce ma priveste, vin la primărie din mediul privat și, mai ales, vin din postura de om tanar realizat. Implicarea mea, cum ati putut observa inca de anul trecut cand am pornit tot acest bulgare fierbinte, este un sacrificiu si un mare risc pe care nu stiu daca si la mai asumat cineva fata de cei despre care doar se soptea inainte pe la colturile comunei insa, din păcate, trebuie să scoatem Ghiroda si Giarmata-Vii din această mocirlă! Oamenii sunt disperați. Este clar că așa nu se mai poate. În campania electorală eu voi face o singură promisiune: „În mandatul meu, voi face tot ce pot pentru a ajunge din urmă și chiar depăși Girocul și Dumbravița!”.

Articolul precedentMedicul Mircea-Constantin Șora, Doctor Honoris Causa al UMF
Articolul următorBirsasteanu vrea societatea civila in Consiliul Local Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.