“Cadou” neașteptat pentru Nicolae Robu

“Cadou” neașteptat pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Social-democratul Alfred Simonis i-a dăruit acestuia, în cadrul şedinţei de plen de marţi, un tricou special.

Pe tricoul negru este inscripționat cu alb numele deputatului PNL Alin Popoviciu, candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Mesajul de pe tricou „Je suis Popoviciu” a stârnit amuzament în sala de ședințe.

tricou robu

Ia uitaţi ce pretinde domnul consilier Alfred Simonis. Asta nu ştiu dacă nu cumva domnul Popoviciu se va jena că domnul Simonis se pretinde a fi Popoviciu. Asta să îşi rezolve ei doi. Eu am simţul umorului”, le-a spus edilul consilierilor.

E scris în franceză, chiar dacă, probabil, dumneavoastră la școală ați învățat rusă”, i-a spus consilierul PSD, Alfred Simonis.

La rândul său, edilul i-a dat replica: “Nu-mi spuneți mie așa ceva… Sunt sigur că părinții dumneavoastră au făcut parte din PCR, pe când tatăl meu a fost deținut politic”.

Gestul consilierului social-democrat vine după ce PNL l-a validat la nivel naţional pe Alin Popoviciu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Reamintim, acesta este cercetat de DNA în dosarul închirierii ilegale a spaţiilor de la Aeroportul Internaţional Timişoara firmei pe care o controla împreună cu Constantin Ostaficiuc, la preţuri mai mici decât cele de pe piaţă, creând astfel un prejudiciu de 240.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here