Călin Dobra și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD Timiș! Alfred Simonis îi ia locul

Călin Dobra cel care a ocupat funcția de președinte al PSD Timiș și-a depus mandatul în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD.

Dobra a condus filiala timișenă în ultimii ani, după plecarea din partid a lui Sorin Grindeanu. El a fost ales, în luna martie ca președinte legitim al filialei, fiind și unicul candidat pentru această funcție.

La baza renunțării funcției politice de conducere stă decizia candidaturii la președinția Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale din 2020. Prin luarea acestei hotărâri, Călin Dobra a optat pentru o implicare totală pentru câștigarea poziției de președinte al CJT. Demisia a fost înaintată Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, care a luat act de această decizie și a numit un președinte interimar pentru organizația județeană, în persoana președintelui executiv al PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis. În acest context, membrii Comitetului Executiv Național al PSD au aprobat candidatura lui Călin Dobra, din partea PSD, la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale din 2020”, a transmis Biroul de Presă al PSD Timiș.

Locul lui Dobra va fi preluat de Alfred Simonis, deputat PSD de Timiș, care va asigura interimatul la șefia filialei în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here