Şase migranți din India şi Bangladesh, opriţi la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat şase cetățeni din India şi Bangladesh, solicitanţi de azil în ţara noastră, care intenţionau să ajungă ilegal în Italia.

Seara trecută în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră au oprit pe raza localității de frontieră Cărpiniş două autoturisme, în care se aflau ca pasageri şase cetăţeni străini, toţi barbaţi.

”Având suspiciuni cu privire la scopul prezenţei acestora în zona de frontieră, pasagerii au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din India şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 23 şi 32 ani, toţi solicitanţi de azil în ţara noastră”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Aceştia au declarat că se îndreptau spre frontiera cu Serbia, cu intenţia de trece graniţa în ţara vecină pentru ca mai apoi să ajungă în Italia.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here