Cosmin Sorban încearcă cu disperare să bage Smartfit în insolvență!

Administratorul majoritar al sălilor Smartfit din Timișoara nu rateaza nicio ocazie de a se lauda cu distincțiile pe care una dintre cele mai cunoscute firme de fitness din Timisoara le-a obtinut in anul 2019. În urma cu cateva luni, conform cifrei de afaceri pe care o avea, Smart Fitness Studio a obtinut primul loc la Topul Firmelor din judetul Timis. 

Recent acelasi brand a obtinut o noua distinctie importanta. Salile Smartfit au fost nominalizate și declarate câștigătoare de IFWSA Excellence Awards Romania 2019, la categoria Best Fitness Wellness Center, trofeul reprezentând confirmarea brandului Smartfit și garantarea respectării standardelor europene și internaționale în fitness.

Cu toate ca afacerea pare sa mearga struna, Cosmin Sorban, din motive cunoscute doar de el, incearcă cu disperare de luni bune sa bage Smartfit in insolventa pentru a pune mana pe o mare parte din banii companiei. 

Pe rolul instantelor de judecata din Timisoara exista nu unul ci chiar doua dosare prin care Sorban cere insolventa salilor de fitness. Unul dintre dosare a ramas in pronuntare iar cel de-al doilea urmeaza sa fie judecat, desi probele sunt aceleasi. Culmea este ca Sorban il acuza nu cu mult timp în urmă pe unul dintre fostii sai colaboratori ca este un procesoman. In realitate Sorban a deschis doua procese pentru aceeasi speta.

Cel mai probabil Cosmin Sorban a realizat ca ii fuge pamantul de sub picioare. Asta pentru ca de la anul in Timisoara se va deschide cea mai moderna sala de fitness din Vestul tarii. Ca o ironie sala urmeaza sa fie deschisa de fostul colaborator al lui Cosmin Sorban.

sursa foto: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here