Camera de Comerț, la ora bilanțului! Anul 2018, peste așteptări

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș încheie anul cu succes.

Târgurile, expoziţiile sau misiunile economice de succes sunt doar câteva dintre proiectele realizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în 2018.

”Anul 2018 pentru CCIAT a fost un an foarte bun, un an care a depășit așteptările noastre și spun asta datorită acțiunilor pe care le-am avut, datorită evenimentelor. Am organizat 20 de seminarii la care au participat peste 1500 de firme, am avut 17 misiuni economice, unde au participat peste 250 de firme, am organizat 12 expoziții ale noastre și în parteneriat încă șase. Ca un plusvaloare anul acesta au fost organizate două evenimente în Portugalia și Bavaria. Vom înființa și o școală de meserii pentru a veni în sprijinul antreprenorilor din județ. Susținem învățământul dual, deja am avut întâlniri cu Inspectoratul Școlar, am participat la București la summitul pentru învățământul dual” , spune Florica Chiriță, președinte executiv CCIAT.

Programul de acțiuni al CCIAT va continua în 2019 cu misiuni economice, cursuri de perfecționare profesională, târguri internaționale, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.