Cand revine Halep pe primul loc si cat va sta acolo

Simona Halep of Romania holds a floral bouquet in the shape of the number one after beating Jelena Ostapenko of Latvia in their women's singles semifinal match in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Saturday, Oct. 7, 2017. Halep achieved the women's world #1 ranking with the victory. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Spread the love

Simona Halep îndură chinuri fizice după ce a fost diagnosticată cu tendinită, dar constănţeaca stă excelent din punct de vedere moral. Halep va reveni luni pe primul loc în lume, fiind sigură că va rămâne în fotoliul de lider pentru încă cel puţin trei săptămâni.

Turul de forţă făcut în startul sezonului îi oferă Simonei Halep liniştea necesară în această perioadă dificilă. Jucătoarea antrenată de Darren Cahill are 7.965 de puncte, o visterie bogată, care o îndreptăţeşte să redevină lider mondial începând cu 26 februarie. Pe locul secund se va afla Caroline Wozniacki (7.525 de puncte), iar pe ultima treaptă a podiumului se va poziţiona Garbine Muguruza, iberica putând avea un număr maxim de 6.460 de puncte dacă triumfă la Dubai. Indiferent de ce urmează să se întâmple în tenisul feminin, datorită diferenţei de puncte, Simona nu va putea fi întrecută de nicio urmăritoare mai devreme de 19 martie, atunci când se încheie turneul de la Indian Wells.

Simona Halep, chiar şi fără să joace, va fi numărul 1 mondial pentru cel puţin încă trei săptămâni, iar asta înseamnă că românca va ajunge la un total de 19 săptămâni petrecute pe locul 1 WTA! Un rezultat bun la Indian Wells i-ar prelungi şederea în fotoliul de lider, singura care ar putea să o detroneze la capătul competiţiei Premier Mandatory fiind Caroline Wozniacki. După ce a urcat în premieră pe locul 1 mondial, în octombrie 2017, Simona şi-a păstrat coroana timp de 16 săptămâni consecutive.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here