Candidatii Aliantei pentru Sag vor o dezbatere televizata intre aspirantii la functia de primar

Alegerile locale sunt un moment important in viata fiecarei comunitati. Campaniile electorale, premergatoare scrutinului propriu-zis, nu trebuie insa sa se limiteze doar la afisaj electoral stradal sau impartit de pliante.
Tocmai de aceea, candidatii Aliantei pentru Sag la Consiliul Local, sunt convinsi de importanta si necesitatea dialogului. Alianta mai sus amintita solicita candidatilor la Primaria Sag sa isi asume participarea la o dezbatere publica echidistanta in studioul unei televiziuni locale. Dezbatere care sa poata sa fie urmarita inclusiv online, avand in vedere regulile si restrictiile impuse de pandemie, intalnirilor publice.
Miza dezbaterii este răspunsul concret la dorința cetatenilor comunei de a asista in mod direct la schimbul de opinii, proiecte si strategii pe care candidatii la functia de primar trebuie sa le asume public in fata tuturor si nu prin barfe sau atacuri murdare la colt de strada. In acest fel, fara intermediari sau ‘purtatori de cuvant’, candidatii pot face dovada transparentei ideilor, dar si a cunoasterii cu adevarat a solutiilor la problemele locuitorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here