Traian Băsescu a venit în Timiș pentru a susține candidatul PMP la alegerile din 5 noiembrie de la Checea.

Fostul preşedinte al României a susținut astăzi o conferință de presă împreună cu Aranca Valea, candidatul PMP la Primăria Checea, pentru a-și arăta susținerea față de aceasta.

Am venit cu obiectivul de a susține candidatul nostru, pe doamna Aranca Valea, la funcția de primar în comuna Checea. Vreau să cred că oferim ca și candidat cetățenilor din Checea nu numai o femeie, nu numai un om matur, dar și un om cu suflet și o dovedește faptul că dincolo de cei doi copii a avut puterea să înfieze încă doi copii, ceea ce se întâmplă foarte rar în familiile care au copii. Mai mult decât atât, dincolo de un om extrem de atașat de oameni cred că le oferim și bun manager, un om care a absolvit un milion de euro bani europeni pentru afacerea familiei, așa că nu este un om care nu poate face proiecte și pentru comună. De aceea o susțin fără rezerve pe doamna Aranca. Susținerea mea pentru doamna Aranca este una din convingere și nu una electorală. Să știți că nu m-am dus la foarte mulți candidați ai noștri în această mini-campanie, ci mă duc acolo unde pot să și garantez că oamenii vor obține rezultate dacă vor fi aleși”, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu va ajunge și în Checea, pentru că astăzi are loc și evenimentul de lansare a candidatului, la Căminul Cultural din localitate.

În comuna Checea, funcţia de primar a rămas vacantă după decesul lui Dorin Birdean. La alegerile din 5 noiembrie s-au înscris trei candidaţi: Aranca Valea (PMP), Cristian Oniţă (ALDE+PSD) şi Dan Florin Florea (PNL).

Articolul precedentMigranți, ajutați de un român să treacă ilegal granița din Serbia!
Articolul următorPrognoza meteo pentru weekend! Temperaturile scad și va ninge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.