CCIAT invită mediul de afaceri din Timiş la o misiune în Macedonia de Nord

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită companiile să participe la prima misiune economică timișeană în Macedonia de Nord, organizată în parteneriat cu Macedonian Chamber of Commerce, sub egida Ambasadei Republicii Macedonia de Nord la București.

Evenimentul este destinat dinamizării relațiilor economice bilaterale și identificării de noi oportunități de afaceri și investiții, dar și un prilej pentru o incursiune în cultura, istoria și tradițiile locurilor – un eveniment ce scoate la iveală o destinație favorabilă pentru investitori și fascinantă pentru turiști.

Forumul de Afaceri Macedonia de Nord – România, care va avea loc în data de 19 mai, la sediul organizației camerale din Skopje, oferă companiilor timișene cadrul optim de a cunoaște climatul de business și potențialul investițional favorabil oferit de piața nord-macedoneană și de a stabili contacte de afaceri directe cu parteneri din Macedonia, funcție de domeniul de activitate și interesul de colaborare.

Programul profesional va fi dublat de un program turistic în care se descoperă Skopje, un oraș în care abundă cultura și ospitalitatea, și Ohrid „Perla Balcanilor”, oraș inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, locul de desfășurare als Ohrid Spring Festival (20 – 24 mai 2022).

Serviciile asigurate includ: Transport cu microbuz omologat curse externe, cazare 4 nopţi cu mic dejun în hotel 4 stele (loc în cameră dublă) – 2 nopți la Best Western Hotel Turist Skopje, 2 nopți la Belvedere Hotel Ohrid, Ghid local tur Skopje și Ohrid, Asistență CCIAT pe durata misiunii economice. Data limită de înscriere: 30 aprilie 2022. Detalii și înscrieri de participare la tel. 0722503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – Consilier Relații Publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here