„Piațeta artizanilor”, una dintre bucuriile aduse de Parcul Primăverii

Separat de Târgul de Paşte, organizat de Casa de Cultură şi Consiliul Judeţean îşi va organiza propriul târg, mai exact la Muzeul Satului.

Astfel, Iepurașul își va putea umple ghiozdanul cu produse unicat realizate cu drag de comunitatea creativă din zona de vest a țării. Poate face asta în „Piațeta artizanilor”, din Parcul Primăverii, unde zeci de expozanți își vor da întâlnire.

Vizitatorii vor fi întâmpinați de designeri și artizani, meșteșugari și producători din zona de vest a țării și nu numai. Sunt patru arii de interes: design – unde se vor regăsi haine și bijuterii realizate de designeri și creatori de frumos, handmade – cu obiecte de decor și accesorii lucrate manual, natural – cu produse de îngrijire sănătoase, miere și alte preparate din plante folosind doar ingrediente naturale și gourmet – unde vizitatorii se pot bucura de paste preparate în casă, dulciuri raw vegane, sucuri naturale și multe altele.

Artizanii interesați să deschidă un stand în cadrul Parcului Primăverii se pot adresa organizatorilor pe adresa de email contact@parculprimaverii.ro, până la data de 8 aprilie, în limita locurilor disponibile.

În cadrul piațetei vor fi amenajate cel puțin 40 de standuri pentru expozanți. Pe lângă activitatea propriu-zisă, vor avea loc și momente punctuale ce includ prezentări, workshop-uri, demonstrații și alte elemente atractive.

Vă reamintim, Consiliul Județean Timiș pregătește Parcul Primăverii, eveniment de anvergură conceput pentru a fi cel mai mare festival multicultural din regiune și adus în fața publicului ca și contribuție specială pentru Timișoara, Capitală Europeană a Culturii. Prima ediție a Parcului Primăverii va începe în 15 aprilie, cu acces liber și gratuit la toate activitățile culturale, de divertisment și de încurajare a petrecerii timpului liber în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here