Invitatie la DANS!! Timișoara, gazda Campionatului Mondial de Dans Sportiv, organizat pentru prima dată în România

Timișoara va fi gazda Campionatului Mondial de Dans Sportiv (WDSF World Dancesport Championship Junior II Standard), în perioada 4-5 iunie, acesta fiind cel mai important eveniment al Federației Române de Dans Sportiv, dar și unul important pentru sportul românesc din anul 2016, deoarece este prima oară când în România se organizează un campionat mondial la această categorie.

Campionatul se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului și sub Înaltul Patronaj al Casei Regale.

În cadrul competiției vor participa campionii și vicecampionii din peste 45 de țări ale lumii, prezența a 72 de perechi contribuind la anvergura acestei manifestări sportive și culturale.

România, cu șanse la medalii, va fi reprezentată de perechea campioană Sebastian Zicoane — Anca Copos și de perechea vicecampioană Laviniu Ionuț Gradea — Alexandra Cristina Bujor.

Ceremonia de deschidere a Galelor finale se va desfășura sâmbătă, la ora 20,00, la Sala „Constantin Jude” (Olimpia) din Timișoara.

Clubul organizator este Asociația SporTim Dance, condusă de Andreea Jebeleanu și Emanuel Jebeleanu, care își exercită activitatea de 15 ani în capitala Banatului, fiind printre cele mai prestigioase cluburi din România.

Pe lângă oficiali ai Federației Române de Dans Sportiv, vor asista și reprezentanții WDSF, prin brigada de oficiali exclusiv internațională.

Juriul este format din 30 de personalități din peste 20 de țări, printre care se regăsesc Ungaria, Germania, Italia, Franța, Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Rusia, Olanda, Albania, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Canada și Filipine.

Clubul de dans sportiv Magnum Team Timisoara participa la aceasta mare competitie cu mai multe perechi:

Tripon Darius-Rasadean Marisa juvenille 2 Latino + Standard
Batrinu Razvan + Dica Ana Maria junior 1 Latino + Standard
Boariu Alexandru + Mutiu Beatrice junior 1 Latino
Badeanu Alexandru + Moldovan Andreea junior 2 Standard
Matei Denis+ Iovanas Iana youth Latino + Standard
Rednic Paul+ Lucaciu Roxana youth Standard + Adult Standard
Fericel Sergiu+ Sturza Lorena Adult Standard

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here