I-a cerut o țigară, apoi i-a furat plasa cu cumpărături și bani. Vorbim despre un tânăr care a ajuns imedit pe mâna poliției.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor, aflați în patrulare în Piața Iosefin, ieri, au fost sesizați de către un bărbat că un tânăr i-ar fi sustras plasa în care se afla, pe lângă alte bunuri, și o sumă de bani. În baza descrierilor făcute de acesta, polițiștii locali au pornit în cautarea suspectului, fiind observat în apropierea fostei fabrici de țigarete, pe str. Pop de Băsești.

La vederea patrulei, tânărul de 23 de ani, cu domiciliul în Jimbolia, care era însoțit de alte două persoane, a fugit, dar a fost prins imediat de polițiștii locali.

Cel în cauză avea asupra sa bunul sustras și recunoscut de altfel de victimă declarând că hoțul l-a abordat cerându-i o țigară și, profitând de neatenția sa, împreună cu ceilalți doi, i-a luat plasa.

Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Articolul precedentȘofer prins la volan beat: 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat
Articolul următorAu fost identificate terenurile pentru construcția locuințelor ANL la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.