Timisoareanul Ciprian Balanescu, INVINCIBIL! Al 12-lea titlu national la DUATLON

Atletul Ciprian Bălănescu a câștigat un nou titlu de campion național la duatlon, categoria elite, ocupând prima poziție a clasamentului după 5 kilometri de alergare, 20 de kilometri parcurși pe bicicletă și alți 2,5 kilometri de alergare, terminând cursa în 53 de minute și 48 de secunde, la o diferență de 2 minute și cinci secunde față de ocupantul locului doi.

Campionatul Național de Duatlon, organizat pe 27 martie, la București, a adus la start 522 de sportivi, Bălănescu obținând al 12-lea titlu de campion, el fiind de altfel liderul de necontestat al competiției încă din 2005, când a intrat pentru prima oară în posesia titlului.

„Începutul de sezon competițional mi-a adus al 12-lea titlu de campion național la duatlon. Emoțiile mă copleșesc întotdeauna, însă de fiecare dată sunt constructive. În primii doi kilometri de alergare m-am desprins încet de pluton și am început propria mea cursă, în care am alergat și am pedalat cu gândurile mele, fără presiune. Mă simt pregătit și încrezător că voi obține rezultate bune și pe plan internațional„, a declarat timisoareanul Ciprian Bălănescu la finalul competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here