Schimbare în cadrul filialei PNL Lugoj. Fostul independent Claudiu Buciu este noul președinte interimar al PNL Lugoj. Ioan Ambruș a demisionat din funcția de conducere, iar de acum va ocupa funcția de vicepreședinte al PNL Timiș.

Prezent în cadrul unei conferințe de prese, Claudiu Buciu susține că pentru alegerile parlamentare și-a propus un scor peste PSD pe zona municipiului Lugoj. În plus, acesta a precizat că: “Dacă PNL nu face un scor mai bun decât PSD, eu îmi demisia. Politica nu se face fără rezultate”.

Reamintim, în vara acestui an fostul candidat independent Claudiu Buciu s-a clasat pe locul al doilea la alegerile locale de la Lugoj, după Francisc Boldea, iar pe locul al treilea a fost Ioan Ambruș. Potrivit lui Nicolae Robu, Ambruș va fi responsabil de municipiul Lugoj.“Ieri seară am avut ședința de Birou Politic Local la Lugoj. Toți au fost de acord că domnul Ambruș trebuie să rămână membru de vârf în PNL Timiș și funcția pe care eu am considerat-o cea mai potrivită e aceea de vicepreședinte la nivel județean, responsabil de municipiul Lugoj. Cealaltă idee a fost să îl integrăm în organizația Lugoj a PNL pe domnul Claudiu Buciu, care a luat 30% voturi din postura de candidat independent, dânsul fiind un om de dreapa, un activist PNL”, a spus președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

În plus, președintele PNL Timiș a explicat motivul pentru care partidul a înregistrat la Lugoj un scor atât de mic, la alegerile din 5 iunie.”PNL a avut în Lugoj o organizație foarte puternică, formată din cei mai de succes oameni de afaceri, din intelectuali de marcă. L-a avut președinte pe domnul Ambruș, care a fost în permanență dedicat partidului și care și-a făcut datoria cu vârf și îndesat. Ceea ce a lipsit organizației Lugoj a fost forța de a atrage voturi. Ca să atragi voturi nu e suficient să fii valoros, să ai undeva organizație formată din oameni valoroși cu profil elitist. Iți trebuie o strucură care să aibă anumite atribute specifice și oameni care să obțină voturi”, a spus președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

Articolul precedentPeste o mie șapte sute de firme din Timiș vor fi premiate pentru performanță în afaceri
Articolul următorVedere din Paris! Timisoara Saracens a pierdut cu Stade Francais

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.