Peste o mie șapte sute de firme din Timiș vor fi premiate pentru performanță în afaceri

Societăţile comerciale din Timiş, care anul trecut au performat, vor fi premiate de către CCIAT. Cea de-a XXIII-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș 2015 vine cu pași repezi. Evenimentul va avea loc vineri 28 octombrie, de la ora 19.00 la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Ediția de anul acesta stă sub semnul celui mai important moment din istoria recentă a orașului: Timișoara, Capitală Culturală Europeană. Organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș de peste două decenii, Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment de business din vestul ţării, cartea de vizită a performanţei şi succesului în afaceri.

Evenimentul de anul acesta va reuni peste 700 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului economic şi de afaceri, înalți oficiali ai administrației publice locale și regionale, corpul diplomatic acreditat la Timișoara și ambasadorii României în Serbia și în Ungaria, instituţii de învăţământ şi cultură, organisme intermediare din Regiunea Vest, asociaţii de afaceri, camere de comerț din Euroregiunea DKMT, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş, mass media.

Conform unei metodologii unice şi unitare pe plan naţional, clasamentul reunește 8.554 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate din cele 28.567 de firme care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, vor fi evidenţiate 1.743 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III,  în 6 domenii de activitate, 251 grupe şi 5 clase de mărime. Firmele (241) ale căror perseverenţă le-a oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top, în ultimii patru ani, sunt recompensate cu Distincţia de Excelenţă. În egală măsură, 119 firme care s-au clasat pe primele trei locuri, în ultimii șase ani consecutiv, vor fi distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Aflat la cea de-a opta ediţie, Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior consfinţeşte locul şi rolul pe care cele 4 universităţi de stat timişene le deţin în elita învăţământului academic românesc. Pentru a treia oară, CCIAT va acorda Trofeul de Excelenţă pentru Responsabilitate Socială, distincție care va fi înmânată de prof.univ.dr. Dan Gaiță, câștigătorul ultimelor două ediții.

Pentru activități și realizări deosebite, CCIA Timiș va acorda și câteva premii speciale: Trofeul de Excelență pentru cel mai inovativ start-up; Trofeul de Excelență pentru Competitivitate Investițională; Trofeul de Excelență pentru Cultură. De asemenea, vor fi acordate diplome aniversare unor firme care sărbătoresc momente speciale în activitate. “Vor fi premiate cele 1.743 de firme. Avem şi surprize anul acesta, în contextul în care Timişoara a primit titlul de Capitală Culturală Europeană. Avem surprize în programul artistic şi avem şi premii speciale surpriză. Ediţia de anul acesta este sub semnul distincţiei de Capitală Culturală şi pe lângă programul artistic am invitat şi primarul din Novi Sad, care va fi alături de noi. Avem şi două firme care se vor aniversa în cadrul Topului Firmelor. Vom avea şi două premii speciale la prima ediţie: Trofeul de competitivitate investiţională şi Trofeul Excelenţei pentru cel mai inovativ Start-up”, transmite Florica Chiriţă, directorul general al CCIAT.

Premiile vor fi înmânate de conducerea CCIAT, de oficiali ai administrației publice locale – prefectul Județului Timiș, președintele Consiliului Județean Timiș, primarul Municipiului Timișoara, de personalități ale mediului academic și diplomatic: E.S. Oana Cristina Popa – ambasadorul României la Belgrad, E.S. Marius Lazurca – ambasadorul României la Budapesta, dr.Simona Neumann – director executiv Asociația „Timișoara, Capitală Culturală Europeană”.

Participanţii la eveniment se vor bucura de momente artistice de excepţie oferite de Filarmonica „Banatul” Timișoara, Casa de Cultură a Studenţilor Timișoara și Trupa de dans Reflex. Invitată special în concert extraordinar este Corina CHIRIAC.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.