Reșițenii vor primi în aceste zile ajutoarele alimentare pentru persoanele defavorizate. Primăria Municipiului Reşiţa informează beneficiarii ajutoarelor alimentare în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2015-2016 (POAD 2015-2016) că produsele alimentare se vor redistribui conform următoarei programări alfabetice: 4 – 7 octombrie: literele A-L; 11- 17 octombrie: literele M-Z.

Produsele se vor ridica de la depozitul S.C. CARAȘ S.A. situat în Reșița, str. Timișoarei, nr. 2, între orele 08:00 – 21:00, pe baza actului de identitate (original și copie) și a documentului care atestă încadrarea în grupul țintă (original și copie).

Potrivit reprezentanților Primăriei Reșița, de la începutul programului de distribuire din acest an au fost recepționate 13.400 de pachete cu produse alimentare destinate unui număr de 6.700 de beneficiari, aflați în evidențe. Până în prezent, au fost distribuite 8.256 de pachete către 4.188 de persoane, pe stoc rămânând 5.144 de pachete.

Pot beneficia de aceste ajutoare alimentare: familiile şi persoanele singure care au un venit minim garantat; familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei; persoanele cu handicap grav şi accentuat care nu beneficiază de servicii sociale de rezidenţă; şomerii a căror indemnizaţie lunară nu depăşeşte suma de 450 lei inclusiv; pensionarii a căror pensie lunară nu depăşeşte suma de 450 lei inclusiv.

(Foto: arhivă)

 

Articolul precedentColterm începe furnizarea agentului termic
Articolul următorTrafic rutier închis pe două drumuri importante din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.