Acțiune fulger a polițiștilor locali, ieri, la Timișoara. Comercianții ambulanți din zona Pieței Badea Cârțan au fost verificați de oamenii legii.

Polițiștii locali acționează periodic pe str. Dacilor din apropierea Pieței Badea Cârțan pentru luarea măsurilor legale în ceea ce îi privește pe comercianții ambulanți de produse second-hand, care produc disconfort cetățenilor și creează un aspect inestetic orașului. Astfel, în cursul zilei de ieri au fost aplicate cinci sancțiuni, conform HCL 321/2001 pentru comerț în locuri neautorizate, fiind ridicate în vederea confiscării zeci de kilograme de obiecte uzate expuse spre vânzare, în special haine vechi. Numai de la începutul acestei luni și până în prezent au fost aplicate 40 de sancțiuni în zona respectivă pentru această faptă, iar de la începutul anului peste 500, fiind ridicate în vederea confiscării sute de kilograme de marfă.

De fiecare dată cei depistați revin cu alte obiecte second hand pe care le expun spre vânzare și despre care chiar ei declară că le adună în special din pubelele de deșeuri din cartierele orașului.

Poliția Locală atrage din nou atenția timișorenilor că nu este indicat să cumpere produse din categoria celor comercializate pe trotuare, în zone neautorizate. Acțiunile vor continua până la asanarea fenomenului.

Articolul precedentTimisoreanul Catalin Fercu, primul roman din echipa lumii!!
Articolul următorUSR se teme de candidații tineri din ALDE Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.