USR se teme de candidații tineri din ALDE Timiș

Lupta electorală devine încrâncenată pentru unii candidați. ALDE Timiș se plânge că afișele lui Marian Cucșa, președintele filialei județene și candidatul ALDE pentru Camera Deputaților, sunt rupte sau acoperite de cele ale USR.“Pe foarte multe dintre panourile dedicate efișajului electoral am rămas fără afișe pentru că sunt rupte sau peste ele sunt lipite afișele candidaților USR. Sau am mai văzut afișe suprapuse astfel încât mesajul electoral și fotografia mea sunt asociate cu cele ale USR pentru că sigla ALDE este acoperită de afișul USR. E un transfer de imagine pe care am impresia că cei de la USR îl încearcă deoarece vor să ia din electoratul care apreciază proiectele mele, faptul că sunt un politician tânăr și corect”, a declarat Marian Cucșa.

În opinia sa, USR se teme de contracandidatul Marian Cucșa tocmai pentru că este tânăr, și-a construit Campania electorală pe proiecte concrete pe care dorește să le inițize în calitate de parlamentar, având în plus avantajul unui partid cu mari șanse să intre la guvernare.“Este dificil să câștigi încrederea oamenilor, fie că e vorba de candidați din partide vechi sau din partide noi. Gestul celor de la USR arată minciună și ipocrizie. Pozează pe de o parte că sunt un alt fel de politicieni, dar fac jocuri murdare de campanie electorală. Mi se pare penibil că în generația celor tineri se practică așa ceva. Noi ar trebui să dăm un semnal că putem face politică și altfel, că putem lupta cu idei, nu rupând afișe”, a mai adăugat Cucșa.

Marian Cucșa este unul dintre cei mai tineri politicieni din România și cel mai tânăr lider de filială județeană ALDE din țară. A convins liderii naționali ai partidului prin proiectul său care a însemnat atragerea în partid a tinerilor și a oamenilor cu experiență profesională în domenii diferite (economiști, profesori, medici, oameni de afaceri). Consideră că astfel de persoane pot genera soluții administrative eficiente pentru România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here