Competiție sportivă „96 pentru POLI „

Spread the love

Eveniment sportiv astăzi pe stadionul de la Baza 1 a Politehnicii. Universitatea Politehnica Timișoara în parteneriat cu Alergotura organizează evenimentul care devine tradițional: „96 pentru POLI „.

Acțiunea va avea loc pe stadionul de la Baza Sportivă nr.1, Politehnica încheind astfel ciclul de aniversare a 96 de ani de la înființarea Politehnicii timișorene. Evenimentul constă în parcurgerea în alergare a 96 de tururi de stadion, participanții contribuind cu cel puțin un tur de pistă. „Dorim astfel să continuăm un eveniment care s-a bucurat de succes încă de la prima ediție și invităm la alergat pe toți cei care se consideră prieteni ai Politehnicii, studenți sau absolvenți, cadre didactice sau TESA, parteneri sau simpatizanți”, spune prof.dr.ing. Viorel-Aurel Șerban, rectorul Universității Politehnica Timișoara.

Primul tur de stadion se va da la ora 15:00, la Baza 1 a Politehnicii Timișoara.  Conducerea Universității Politehnica Timișoara va alerga la 18:50, ultimul tur fiind programat la ora 19.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here