Continuă controalele pe mjloacele de transport în comun și în această săptămână!

Continuă și săptămâna aceasta activitățile de control pe toate mijloacele de transport în comun, precum și informarea călătorilor asupra sistemelor de achiziționare a titlurilor de călătorie, dar și obligațiile ce le revin atunci când călătoresc cu mijloacele de transport în comun. De asemenea, se va continua activitatea de prevenire și combatere a furturilor.

În săptămâna 4-8 iunie activitatea de control s-a desfășurat pe toate liniile de transport în comun și a avut drept scop verificarea titlurilor de călătorie. Pe lângă aceasta, agenții STPT au avut în vedere și gradul de curățenie din vehicule, funcționarea instalațiilor de climatizare și starea validatoarelor, precum și urmărirea gradului de încărcare a mijloacelor de transport în comun.

De asemenea, având în vedere că STPT a lansat de curând o nouă modalitate de plată a călătoriei și anume, plata prin aplicația 24 pay, agenții au avut în vedere și informarea publicului călător asupra acestui nou sistem, precum și modul de funcționare.

În data de 8 iunie la solicitarea Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Timiș, controlorii STPT împreună cu subofițerii din aceastră structură au desfășurat o amplă acțiune care a vizat prevenirea furturilor din bagaje, genți sau buzunare.

Acțiunea a constat în special prin îndrumarea călătorilor cum să se ferească și să își protejeze bunurile împotriva hoților, respectiv identificarea în mijloacele de transport a persoanelor cunoscute că desfășoară o activitate infracțională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.