Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol – I.T.P.F. Timişoara au urmarit in trafic un sofer care nu a oprit la semnalele regulamentare, pentru ca transporta cu autoturismul propriu mai multe pachete cu ţigări.

În data de 05 mai, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, aflat în misiune pe comunicaţia Socol – Naidăş, a efectuat semnalele regulamentare în vederea opririi pentru control a unui autoturism marca Volkswagen. Deoarece conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, s-a trecut la urmărirea acestuia.

Pe timpul deplasării, şoferul a aruncat pe geam un pachet voluminos, iar în scurt timp poliţiştii de frontieră au reuşit oprirea autoturismului şi au recuperat bagajul aruncat, persoana fiind condusă la sediul sectorului pentru cercetări.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că este vorba de un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, iar în bagajul pe care l-a aruncat din maşină, se afla cantitatea de 179 de pachete ţigări, marca „Marble”, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă.

Ţigările în valoare de 1.790 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Articolul precedentPeste treisute de șoferi sancționați wekendul trecut
Articolul următorFestivalul Artelor Timișorene și-a deschis porțile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.