Organizația de femei ALDE Timiș deruleză o campanie umanitară destinată copiilor abandonați în Spitalul Louis Țurcanu. Hainuțe, scutece, jucării, șervețele umede, loțiuni de corp, bețisoare de urechi, șampon, cereale praf pentru lapte… Toate acestea au fost donate astăzi Spitalului de Copii din Timișoara.

Acțiunea a fost inițiată ad-hoc. ALDE Timiș a strâns donații materiale care să ajungă pentru aproximativ două luni de zile.“Acțiunea am inițiat-o ad-hoc, într-o sâmbătă, ca urmare a unor discuții în Organizația de femei. Am luat hotărârea să producem o mică schimbare în viața copiilor mai puțin norocoși. Ulterior am avut o discuție cu președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, cu care am pus bazele acestui proiect și am început să primim primele donații. Ele au provenit de la mămici și tătici care vor să aducă schimbarea în această țară. Hăinuțele și scutecele cu număr mare vor merge către copii distrofici, iar scutecele cu număr mic la nou-năcuții de la Louis Țurcanu”, a transmis Lidia Laction, președintele Organizației de Femei ALDE Timiș.

Peste 50 de bebeluși sunt internați la Secția de Distrofie a Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”.  Președintele Organizației de Femei ALDE Timiș, Lidia Laction, sustine ca astfel de acțiuni vor fi derulate periodic, la trei luni, șase luni.

Articolul precedentPartidele politice din Timiș dau startul campaniei electorale la miezul nopții prin lipirea primelor afișe pe panouri
Articolul următorLucian Vărşăndan revine la conducerea Teatrului German

2 COMENTARII

  1. Ad hoc pe naiba. Pute a campanie electorala de la kilometri depărtare. Pacat ca face d-astea pe spinarea bietilor copii. Rusinos. Putea sa doneze fara presa, in anonimat.

  2. O actiune laudabila. Asa pare la prima vedere. Adevarul este insa cu totul altul. Intreaga actiune a fost initiata, in urma cu trei saptamani, de trei mame cu suflet care au decis sa faca ceva pentru acesti copii amarati. Ce-i drept, mamele de care va scriu sunt niste anonime si nu au pornit cu presa dupa ele pentru a arata cat sunt ele de marinimoase. Si-au dorit sa ajute si au inceput prin a strange hainutele mici de la propriii copii pe care le-au dus la sufletelel mai putin norocoase. Si-au dat seama insa ca nu reusesc singure si au pornit o campanie in mediul virtual, pe facebook. Si asa, dintr-o data, stimabilele doamne s-au decis ad hoc sa doneze exact copiilor abandonati de la Spitalul Louis Turcanu. Si pentru ca nici un bine nu poate sa nu fie consemnat, au avut gija sa ajunga si la presa acest lucru. Faptul ca e inceput de campanie electorala… e tot asa, o simpla coincidenta.
    Stimate doamne, dincolo de faptul ca orice ajutor pentru acesti copii, condamnati la o viata grea inca de la
    nastere, este binevenit, modul in care ati facut-o este jenant. Cu presa dupa d-voastra si, mai mult, atribuindu-va o actiune pe care nu d-voastra ati inceput-o. Era mult mai corect si mai onest sa spuneti ca ideea v-a venit dupa ce ati vazut ce au facut trei mamici si ca, in felul acesta, v-ati gandit sa dati o mana de ajutor unui scop atat de nobil. Onestitatea, sunt convinsa, v-ar fi adus si mai multe voturi. Sa speram ca ajutorul d-voastra va continua si dupa 11 decembrie si ca nu veti uita AD-HOC de acesti copii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.