Cornel Sămărtinean, ales vicepreședinte și coordonator în zona de vest!

Sâmbătă a avut loc Congresul Extraordinar al Partidului Mișcarea Populară, în prezența a peste 2.500 de delegați din întreaga țară.

Președintele Traian Basescu s-a retras din fruntea partidului, iar delegații prezenți la congres au votat moțiunea „Partidul Mișcarea Populară – Reîntregim România!”, prezentată și sustinuta de unicul candidat la funcția de președinte, Eugen Tomac.

”Din noua echipa de conducere la nivel national a Partidului Miscarea Populara cu onoare și responsabilitate fac parte, în calitate de Vicepreședinte, coordonator zona vest, si voi coordona activitatea politică a partidului pentru județele Timil, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin”, spune președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

Conducerea partidului la nivel național este formata din 43 de membri, astfel structura este: presedinte, presedinte executiv, 1 secretar general, 3 secretari generalia djuncti, 23 de vicepresedinti, 14 secretariexecutiv, 1 trezorier.

Traian Băsescu a devenit Președintele de Onoare al Partidului Mișcarea Populară, funcție nou-înființată și votată în unanimitate la Congres.

Acest Congres înseamnă o etapă încheiată și un proces de relansare a partidului”, a spus presedintele Traian Băsescu în discursul său, afirmând că a lăsat moștenire noii conduceri obiectivul reîntregirii țării.

”În discutiile la nivel national eu in calitate de Presedinte al PMP Timis am susținut ferm și fără echivoc ca Partidul Miscarea Populara sa se mentina ca pardid  de dreapta pe șicherul politic românesc și ca membru al PPE, ale cărui valori și principii doctrinare le împărtășim, le susținem și le aplicăm”, a mai spus Sămărtinean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here