(P)Creșterea în sondaje a candidatului ALDE Timiș, Marian Cucșa, a băgat disperarea în contracandidați

Aproape la mijlocul campaniei electorale, au început mișcările “subterane” de contraatac prin care partidele încearcă să arate că sunt candidați cărora alegătorii ar trebui să le dea mai mare atenție. Un astfel de candidat este tânărul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș și candidat pentru Camera Deputaților.

De câteva zile, în mediul online au început să reapară știri foarte vechi, din vremea în care Cucșa prelua conducerea filialei județene, știri în care era menționat faptul că ar putea exista privilegii pentru unii dintre demnitari.“Acele știri au fost construite pe reinterpretări ale declarațiilor pe care au le-am dat, precum și pe frânturi de declarații. Nu au fost preluate declarațiile mele în întregime. Regretul meu pentru atunci este că nu am fost mai concis și mai clar în ceea ce am vrut să spun, pentru a nu lăsa loc de interpretări”, a menționat Cucșa cu privire la unicul episod din cariera sa politică de care postacii partidelor contracandidate se folosesc acum.

Întrebat despre motivul pentru care au apărut acesta atacuri, candidatul ALDE Timiș crede că a început să crească în sondaje iar acest lucru nu este pe placul contracandidaților. “Reacțiile alegătorilor sunt foarte bune. Programul meu a fost bine primit, oamenii încep să mă susțină pentru că sunt un candidat credibil, tânăr, fără trecut dubios. Argumentele pe care le prezint sunt sincere și oamenii simt asta. Am devenit periculos pentru contracandidați. Ce să spun? Înseamnă că e bine ceea ce fac. Aș fi vrut să ne luptăm în idei, proiecte și muncă, nu în știri vechi și nesimnificative. Fac și ei ce pot”, a adăugat Marian Cucșa.

Liderul ALDE Timiș a spus că se concentrează pe programul de campanie și pe strategia stabilite și nu va da atenție prea mare acestui episod deviat pus la cale de contracandidați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here