(P)PMP Timiș a început ecologizarea mediului înconjurător

Partidul Mișcarea Populară Timiș a inițiat ieri o acțiune de ecologizare a malurilor pârâului Nădrăgel, din comuna Nădrag. Cei peste 50 de participanți, membri de partid și simpatizanți, au strâns în mai puțin de o oră, 40 de saci de gunoaie. Grija față de mediul înconjurător este una dintre preocupările Partidului Mișcarea Populară.

Deteriorările ecologice reprezintă de altfel și una dintre principalele priorități ale Comisiei Europene, țările membre beneficiind de fonduri substanțiale pentru dezvoltarea de politici responsabile pentru protejarea mediului. Noi, cei din Partidul Mișcarea Populară, susținem astfel de inițiative care implică investiții mari, care duc atât la rezolvarea problemelor de mediu, cât și la crearea de noi locuri de muncă. „Rolul acțiunii de ecologizare a malurilor pârâului Nădrăgel este nu doar de a reda unei zone atât de frumoase, strălucirea, ci și de a-i încuraja pe toți membrii comunității să ni se alăture în acest demers. Cred cu fermitate că fiecare dintre noi trebuie să contribuie la curățenia pe care ne-o dorim. Este dreptul fiecărui om să trăiască într-un mediu curat. Acest lucru este valabil atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru eșchierul politic„, transmite președintele PMP Timiș, Roxana Iliescu.

Partidul Mișcarea Populară va promova politici pentru ameliorarea calității aerului, garantarea apei de calitate și continuarea eforturilor pentru o gestiune optimă a deșeurilor. Toate aceste lucruri vor putea fi realizate doar cu oameni competenți, serioși, profesioniști și cu o bogată experiență în domeniul în care activează. Sunt exact oamenii cu care Partidul Mișcarea Populară vine în fața electoratului, la alegerile parlamentare.

(P) Publicat la comanda PMP Timiş, Publicat de SCM MEDIA ONLINE SRL-D , Cod mandatar financiar: 11160002

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here