Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, este încrezătoare înaintea meciului cu Steaua, de sâmbătă, de la București, din semifinalele SuperLigii CEC Bank, ediția 2016-2017, directorul sportiv al bănățenilor, Chester Williams, spunând că echipa este bine pregătită din punct de vedere strategic și fizic.

”Sunt încrezător în echipa noastră, ne batem în primul rând cu starea mentală a jucătorilor, pentru că fizic și strategic suntem foarte bine pregătiți”, a declarat miercuri presei Chester Williams.

Timișorenii vor veni în Capitală având ca obiectiv victoria și implicit accederea în finală, după ce echipa a fost destul de încercată în urma ratării calificării pentru al doilea sezon consecutiv în grupele Challenge Cup, în urma barajului cu Krasnîi Iar, fapt care a condus campioana Timișoara Saracens să se și despartă de antrenorul principal Grainger Heikell.

”Victorie și calificare. Atât am de spus pentru acest joc care cu siguranță va fi dificil”, a punctat Dușan Filipaș, vicepreședintele clubului de pe malul Begăi. El a apreciat, în context, faptul că partida va fi arbitrată de o brigadă din străinătate.

„Mizăm pe grupul bun, mizăm pe ultimele două săptămâni de pregătire alături de Chester și pe schimbarea de mentalitate pe care a adus-o. Mergem la victorie, mergem să ne calificăm în finală”, a menționat și Vasile Rus, căpitanul formației.

Meciul dintre Steaua și Timișoara Saracens va avea loc sâmbătă, pe stadionul din complexul ”Ghencea”, de la ora 16,00. De la ora 14,00, în prima semifinală, la Baia Mare, se vor confrunta CSM Știința și CSM Olimpia București.

Finalele SuperLigii CEC Bank la rugby vor avea loc la București, pe 28 mai, pe Stadionul național ”Arcul de Triumf”, atât finala mare cât și finala mică având o miză caritabilă, toate încasările rezultatele din vânzarea de bilete urmând a fi redirecționate către jucătorul de rugby Andrei Burdușel, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național ”Aurel Vlaicu”, care suferă de o boală necruțătoare.

Articolul precedentA vrut să se sinucidă după ce l-a părăsit iubita! S-a urcat pe un stâlp și amenința că se aruncă 
Articolul următorMic, mic, dar mare nesimtit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.