Timisoara joaca pentru Cupa Regelui contra rivalilor din Baia Mare

Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, va întâlni sâmbătă vicecampioana CSM Știința Baia Mare, într-un meci din etapa a II-a a Cupei Regelui, o victorie a bănățenilor aducându-le acestora și trofeul ediției 2017.

Cum în prima etapă Timișoara Saracens a învins-o pe Steaua București, echipa de pe malurile Begăi mai are nevoie de o victorie împotriva Științei Baia Mare pentru a-și trece în palmares Cupa Regelui. De partea cealaltă, băimărenii abordează partida cu gândul că un succes în fieful marii rivale le-ar asigura apoi o partidă cu trofeul pe masă împotriva ‘militarilor’, chiar pe Arena Zimbrilor.

In alta ordine de idei, campioana României la rugby, Timișoara Saracens, va întâlni adversari din Italia, Georgia și Portugalia în ediția 2017-2018 a competiției europene Continental Shield, informează site-ul bănățenilor.

Timișoara Saracens a fost repartizată în grupa A a competiției, alături de Femmi-CZ Rugby Rovigo Delta (Italia), Viadana Rugby (Italia) și Heidelberger RuderKlub (Germania) dar, conform regulamentului, va juca cu echipele repartizate în grupa B — Calvisano Rugby (Italia), RC Batumi (Georgia), CDUL Rugby (Portugalia) și Petrarca Rugby (Italia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here