Timisoara Saracens se impune meritat in Ghencea si se califica in finala SuperLigii

0
11

Concentrati si determinati! Si mai ales, VICTORIOSI! e stadionul din Complexul Ghencea, Steaua Bucuresti si Timisoara Saracens s-au intalnit pentru prima data in semifinalele primului esalon valoric de cand acesta se disputa in actualul format, banatenii impunandu-se cu rezultatul de 12-9 si astfel vor avea sansa sa-si apere titlul de campioana cucerit in editia precedenta.

Asa cum se anunta, partida a fost una extrem de echilibrata in care fiecare dintre cele doua echipe au cautat sa dea lovitura decisiva, pragmatismul timisorenilor dovedindu-se castigator in conditiile in care Florin Vlaicu nu a prins una din zilele sale de sut, iar cele trei tentative de tinta irosite din fata butului advers au fost decisive in stabilirea invingatoarei.

In minutul 10, Gabriel Conache a deschis scorul din lovitura de pedeapsa, dupa care Florin Vlaicu a ratat de doua ori, una dintre tentativele de tinta fiind de la 22 de metri fata de butul timisorenilor, dupa care si Gabriel Conache a irosit sansa desprinderii, toate acestea pe fondul dominarii teritoriale a Timisoarei Saracens.

Singurele ocazii de a marca eseu in prima repriza au apartinut banatenilor in timp ce Steaua s-a apropiat ceva mai periculos de 22-ul vizitatorilor abia in minutul 35, la pauza Timisoara Saracens conducand cu rezultatul de 6-0 dupa o alta penalitate concretizata in puncte de Gabriel Conache.

Dupa reluare, Florin Vlaicu putea reduce diferenta dar centrul ros-albastrilor a ratat de la aproximativ 35 de metri, in minutul 48 situatia militarilor ingreunandu-se prin eliminarea temporara a lui Viorel Lucaci, faza urmata imediat de lovitura de pedeapsa din care Gabriel Conache a dus scorul la 9-0 in favoarea trupei lui Chester Williams.

Gabriel Conache a incercat sa inscrie si de la 60 de metri, dar sutul sau nu a avut suficienta forta, in replica Oneone Patalesio a trimis inteligent un balon de urmarire care l-a gasit pe Robert Dascalu, pasa acestuia la Robert Neagu fiind decisiva pentru singurul eseu al partidei, ramas netransformat deoarece Oneone Patelesio nu a gasit cadrul butului.

Eseul a dat aripi stelistilor insa Timisoara Saracens s-a aparat exact fara a lasa vreo clipa impresia ca va ceda in defensiva, efortul depus mentinandu-I pe ros albastri departe de terenul de tinta. Rezultatul final a fost stabilit tot din lovitura de pedeapsa a aceluiasi Gabriel Conache, autorul tuturor punctelor banatenilor in acesta semifinala.

In finala SuperLigii CEC Bank editia 2016-2017, Timisoara Saracens o va intalni pe Stiinta Baia Mare in timp ce Steaua Bucuresti va juca pentru medaliile de bronz cu CSM Bucuresti.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here