Concentrati si determinati! Si mai ales, VICTORIOSI! e stadionul din Complexul Ghencea, Steaua Bucuresti si Timisoara Saracens s-au intalnit pentru prima data in semifinalele primului esalon valoric de cand acesta se disputa in actualul format, banatenii impunandu-se cu rezultatul de 12-9 si astfel vor avea sansa sa-si apere titlul de campioana cucerit in editia precedenta.

Asa cum se anunta, partida a fost una extrem de echilibrata in care fiecare dintre cele doua echipe au cautat sa dea lovitura decisiva, pragmatismul timisorenilor dovedindu-se castigator in conditiile in care Florin Vlaicu nu a prins una din zilele sale de sut, iar cele trei tentative de tinta irosite din fata butului advers au fost decisive in stabilirea invingatoarei.

In minutul 10, Gabriel Conache a deschis scorul din lovitura de pedeapsa, dupa care Florin Vlaicu a ratat de doua ori, una dintre tentativele de tinta fiind de la 22 de metri fata de butul timisorenilor, dupa care si Gabriel Conache a irosit sansa desprinderii, toate acestea pe fondul dominarii teritoriale a Timisoarei Saracens.

Singurele ocazii de a marca eseu in prima repriza au apartinut banatenilor in timp ce Steaua s-a apropiat ceva mai periculos de 22-ul vizitatorilor abia in minutul 35, la pauza Timisoara Saracens conducand cu rezultatul de 6-0 dupa o alta penalitate concretizata in puncte de Gabriel Conache.

Dupa reluare, Florin Vlaicu putea reduce diferenta dar centrul ros-albastrilor a ratat de la aproximativ 35 de metri, in minutul 48 situatia militarilor ingreunandu-se prin eliminarea temporara a lui Viorel Lucaci, faza urmata imediat de lovitura de pedeapsa din care Gabriel Conache a dus scorul la 9-0 in favoarea trupei lui Chester Williams.

Gabriel Conache a incercat sa inscrie si de la 60 de metri, dar sutul sau nu a avut suficienta forta, in replica Oneone Patalesio a trimis inteligent un balon de urmarire care l-a gasit pe Robert Dascalu, pasa acestuia la Robert Neagu fiind decisiva pentru singurul eseu al partidei, ramas netransformat deoarece Oneone Patelesio nu a gasit cadrul butului.

Eseul a dat aripi stelistilor insa Timisoara Saracens s-a aparat exact fara a lasa vreo clipa impresia ca va ceda in defensiva, efortul depus mentinandu-I pe ros albastri departe de terenul de tinta. Rezultatul final a fost stabilit tot din lovitura de pedeapsa a aceluiasi Gabriel Conache, autorul tuturor punctelor banatenilor in acesta semifinala.

In finala SuperLigii CEC Bank editia 2016-2017, Timisoara Saracens o va intalni pe Stiinta Baia Mare in timp ce Steaua Bucuresti va juca pentru medaliile de bronz cu CSM Bucuresti.

Articolul precedentGara de Nord din Timișoara se tranformă! Va fi reabilitată complet!
Articolul următorEroi ai crestinismului! Ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.