Universitatea Politehnica Timișoara își asumă ferm angajamentul de a susține și încuraja excelența în rândul elevilor din mediul preuniversitar. Prin intermediul corpului didactic, UPT sprijină furnizarea unei educații de înaltă calitate și oferă suportul necesar tinerilor care își doresc să urmeze studii superioare.

După lecțiile gratuite de matematică care se desfășoară până în 27 mai, UPT anunță lansarea lectiilor de chimie. Acest program de meditații gratuite la discipinele Chimie Anorganică și Chimie Organică intitulat „Cu UPT învăț CHIMIE” vine în întâmpinarea elevilor de liceu care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat, oferind cursuri gratuite de pregătire predate de cadre didactice universitare de la Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara.
Prin acest program se urmărește recuperarea materiei restante, aprofundarea cunoștințelor în domeniile menționate, recapitularea temelor abordate la clasă, precum și familiarizarea elevilor cu cerințele subiectelor pentru susținerea examenului de bacalaureat.

Concret, se vor organiza două grupe de elevi care vor urma sedințele de meditații la cele două discipline propuse, Chimie Anorganică și Chimie Organică, conform unei structuri și succesiuni a temelor predate, stabilite pe baza programelor aprobate pentru probele scrise din cadrul examenului național de bacalaureat.

Ședințele de pregătire sunt gratuite pentru elevi și se vor desfășura online pe platforma Zoom Conference, simultan pentru cele două grupe, în perioada 16 februarie – 20 aprilie 2024, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 14:00.

Înscrierea se face completând online formularul: https://forms.gle/Chg111hb5P6Awwrf7

Participanților la cursurile gratuite nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de Universitatea Politehnica Timișoara.

Articolul precedentUniversitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” oferă Timișoarei o perdea de sănătate, O zonă forestieră de 3,96 ha care va proteja orașul
Articolul următorParteneriat instituțional stabilit între Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Institutul de Cercetări Avansate de Mediu (ICAM) UVT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.