Curs de inițiere pentru contabili

 

Curs de inițiere pentru contabilii din Timiș. Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează în perioada 21 martie – 8 aprilie 2016, la Centrul Regional de Afaceri cursul de inițiere pentru Contabil – cu utilizarea calculatorului.

Cursul are un caracter intensiv și pregătește personal pentru evidența contabilă primară, cu aplicații în programul SAGA. Totodată, este un curs util care are aplicabilitate imediată și tratează prima etapă a demersului contabil: întocmirea corectă a documentelor contabile.

Acesta se adresează atât persoanelor cu studii superioare, precum și celor cu studii medii care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștiințele în domeniu.

Programa de contabilitate are două module care se întrepătrund: contabilitate primară și contabilitate asistată pe calculator.Temele care vor fi prezentate sunt: Noțiuni introductive de contabilitate; Întocmirea, corectarea, arhivarea și reconstituirea documentelor primare; Inventarierea patrimoniului; Contul; Înregistrarea  operațiunilor economico-financiare; Întocmirea balanței de verficare și a situațiilor financiare; Monografie contabilă.

Partea practică referitoare la întocmirea documentelor primare, înregistrarea în contabilitate a operațiunilor economico- financiare, obținerea balanței de verificare se va face utilizând aplicațiile informatice.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri, Camera 104 sau la tel. 0372.185.273, 0742.924.344, e-mail: mmuresan@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here