De săptămâna viitoare se pot procura abonamentele TimPark

Serviciul Administrare Parcări – TimPark pune în vânzare abonamentele de parcare valabile în Timișoara pentru anul 2017. Acestea vor putea fi procurate din data de 14 decembrie. Pentru anul 2017 preţurile abonamentelor au rămas nemodificate faţă de cele valabile în anul 2016. Abonamentele vor putea fi achiziţionate de la sediul Serviciului Administrare Parcări – TimPark.

Timișoara este împărțită în trei zone tarifare: roșie, galbenă și albastră. Zona 0, cea verde, include doar fostele parcări cu barieră din centrul orașului și alte două parcări de lângă Piața 700. Astfel, dacă șoferii parchează în Zona verde trebuie să scoată din buzunar 3 lei/ oră. Pentru Zona Roșie tariful este 1,5 lei/oră, pentru Zona Galbenă de 1 leu/oră, iar staționarea în Zona Albastră 0,50 de lei/oră.

În ceea ce privește prețul abonamentelor, acesta variază în funcție de zonă și de numărul de zile pentru care este încheiat. Astfel, prețul unui abonament lunar, valabil în Zona Albastră este 21,42 lei, pentru unul în Zona Galbenă este de 27,93 lei, iar pentru Zona Roșie de 34,23 lei. Prețul pentru un abonament general, valabil o lună, în oricare dintre zonele roșie, galbenă sau albastră, este 42,84 lei, iar pentru un an ajunge la 445 de lei.

Persoanele cu handicap, personalului Armatei participant la acţiuni militare, dar și proprietarii de vehicule electrice nu vor plăti parcarea TimPark.”Clienţii care îşi vor da acordul în vederea primirii din partea societăţii, pe numărul de telefon mobil pe care îl utilizează, de mesaje de tip SMS cu caracter informativ, vor participa în mod automat şi la o tombolă, cu premii, constând în trei abonamente de parcare pentru anul 2017, de tip general, valabile în zonele I, II şi III de aplicare a Sistemului TimPark„, transmite Ionel Ursu, șef Serviciu Administrare Parcări – TimPark.

Informaţii suplimentare la telefon: 0256-493.393, 0256-494.066, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00 sau pe www.timpark.ro

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here