In urma cu doar 12 zile Gazeta din Vest a publicat un articol in care se facea referire la faptul ca Horia Bugarin, primrul comunei Dumbravita a refuzat o finantare europeana in valoare de 2 milioane de euro.

Decizia edilului a produs deja si efecte. Mai exact in sedinta de maine a Consiliului Local Dumbravita exista un proiect de hotarare care prevede reorganizarea centrului de zi din comuna mai sus amintita. Banii refuzati de Bugarin erau destinati exact pentru acest centru de zi iar cu acesti bani ar fi fost platite salariile educatorilor de acolo iar copiii inscrisi beneficiau timp de doi ani de after school si mancare gratuita. Cum primarul Bugarin a refuzat acesti bani, centrul ar putea ramane fara personal iar primarul USR ar trebui sa lamureasca aceasta problema. In prag de sarbatori mai multi angajati ai Centrului ar putea ramane pe drumuri despre copii nici nu mai vorbim.

Decizia de reorganizare a centrului de zi de la Dumbravita poate fi luata doar de alesii locali din aceasta localitate care se vor intalni maine, 25.11.2021 pentru a decide soarta acestui Centru. Cu toate acestea astazi o echipa de muncitori trimisi de la Primarie au venit la Centru pentru a renova spatiile existente iar angajatilor de aici li sa comunicat faptul ca imobilul se va inchide si trebuie sa isi stranga lucrurile. Asta cu toate ca alesii locali din Dumbravita nici macar nu au votat inchiderea/reorganizarea centrului.

O persoana din anturajul primarului Bugarin a declarat sub protectia anonimatului urmatoarele: „Din partea primăriei s-a sabotat clar continuarea proiectului cu centrul de zi deoarece au anulat transportul pentru copiii ce veneau la centru, au tăiat orice buget pentru necesarul de materiale, au ținut în șomaj tehnic personalul chiar și când nu era necesar. Totodată nu a existat nici un fel de susținere nici din partea șefei de centru”, a declarat un apropiat al primrului Horia Bugarin.

Asadar, ramane de vazut ce se va intampla la sedinta de maine. Ramane cum a stabilit cu mult inainte edilul sau exista si minuni…

 

 

Articolul precedentTraficanții de droguri din Banat, luați pe sus de mascați
Articolul următorSe oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, din cauza unor lucrări de conectare a unor conducte noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.