Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat un cetăţean român care a prezentat la control un talon de inspecţie periodică francez fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

Marți, la ora 18.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră o femeie în vârstă de 22 de ani, într-un autoturism marca Renault Espace, înmatriculat în Franţa.

În urma verificării documentelor maşinii, având suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului de inspecţie tehnică periodică care purta însemnele autorităţilor franceze, poliţiştii de frontieră au efectuat verificari suplimentare cu aparatura din dotare, stabilind că acesta este fals.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că autoturismul a fost achiziţionat în urmă cu o săptămână din Drobeta Turnu Severin, în schimbul sumei de 800 de euro, de la un alt cetăţean român şi nu avea cunoştinţă de faptul că talonul acestuia era fals.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Articolul precedentBoicot din partea grupului PNL Timiș la constituirea noului CJT
Articolul următorPercheziții în această dimineață la traficanții de țigări din Caraș-Severin și Mehedinți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.