Deputatul Alfred Simonis, către președintele Klaus Iohannis: Lăsați-ne și pe noi să putem să ne manifestăm mândria națională!

Deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis și liderul de grup al social democraților din Camera Deputaților, reacție dură la adresa președintelui României, la împlinirea a 100 de ani de la semnarea Tratatului de pace de la Trianon.

Acesta îl critică pe președintele Klaus Iohannis că nu a promulgat o lege prin care românii să poată sărbători acest eveniment, de o mare însemnătate istorică.

”De ce NU vrea Iohannis ca românii să sărbătorească Centenarul Tratatului de pace de la Trianon??

Marele apărător al Ardealului n-a fost în stare să promulge de o lună de zile o lege prin care românii să poată celebra recunoașterea Unirii Transilvaniei cu Patria Mamă!!!! Interesele naționale sunt pentru Iohannis doar procente și calcule electorale.

Dacă Iohannis mai are un dram de demnitate și încă nu a plecat la Sibiu, îi solicit să promulge de îndată legea votată de Parlament! Știm că nu e în stare să propună soluții pentru economie, știm că singura preocupare a sa este PSD, dar totuși, domnule Iohannis, lăsați-ne și pe noi să putem să ne manifestăm mândria națională!”, se arată în postarea pe o rețea de socializare a deputatului Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here