Deputatul Marian Cucșa: „Prin tergiversarea promulgării Bugetului de stat, Iohannis dovedeşte că este un preşedinte toxic”

Președintele Klaus Iohannis blochează bugetul pe 2017. Deşi l-a studiat încă de acum două săptămâni, când CSAT şi-a dat avizul pe proiect, preşedintele spune că nu promulgă deocamdată pentru că datele economice pe care se bazaeză nu pot fi susţinute.

Klaus Iohannis a avut o întâlnire, astăzi la ora 11 Palatul Cotroceni, cu premieriul Sorin Grindeanu și ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, pe tema bugetului.

Bugetul pe anul 2017 a trecut fără probleme prin Parlament, acolo unde PSD şi ALDE au majoritate. “Preşedintele României nu este dispus să dialogheze. Scopul domnului Klaus Iohannis este acela de a-şi instala guvernul său, indiferent de riscurile la care este supusă economia românească şi însăşi țara. Pentru preşedinte sunt mai importante plimbările săptămânale la Sibiu decât bugetul României. Prin tergiversarea promulgării Bugetului de stat şi a celui al asigurărilor sociale, Klaus Iohannis dovedeşte, pe zi ce trece, că este un preşedinte toxic şi un preşedinte care nu doreşte binele poporului care i-a încredințat demnitatea cea mai înaltă!”, spune deputatul ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Bugetul național a fost întocmit pe baza unei creșteri economice de 5,2% în acest an şi a fost adoptat de Parlament în urmă cu o săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here