După doi ani în care s-a desfășurat doar online, tradiționalul târg de oferte de carieră pentru studenți, masteranzi și absolvenți – Zilele Carierei în UPT – revine, în zilele de 11 – 12 mai 2022, la Cantina Studențească a Universității Politehnica Timișoara, cu cea de-a 20-a ediție.

În cele două zilele de târg, între orele 10:00 – 17:00, la etajul I de la Cantina Studențească UPT, vor fi prezente peste 40 de companii naţionale şi internaţionale care vor expune la standuri oferte de carieră pentru studenţi şi absolvenţi (oferte de practică, oferte de locuri de muncă full time sau part time, precum şi alte posibilităţi de colaborare).

De altfel, ofertele companiilor sunt deja publicate și pot fi accesate pe site-ul dedicat https://zilelecarierei.upt.ro/companii.

În cadrul Zilelor Carierei, tinerii aflați în căutarea unui job sau unei oferte de practică pot interacționa direct cu reprezentanții companiilor, la stand, sau accesând secțiunea „PARTICIPĂ” de pe site, unde au posibilitatea de a adresa întrebări, de a vizualiza ofertele disponibile, și chiar aplica direct pentru acestea.

Tot în cadrul târgului de carieră vor avea loc o serie de conferințe organizate de companii. La fiecare conferință, participanții au posibilitatea de a participa la o tombolă prin intermediul căreia se pot câștiga premii atractive.

Articolul precedent4 caracteristici ale unui ulei hidraulic de calitate
Articolul următorGhiroda va face un eveniment din meciul de fotbal cu Dumbrăvița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.