Ghiroda va face un eveniment din meciul de fotbal cu Dumbrăvița

CSC Ghiroda și CSC Dumbrăvița sunt revelațiile sezonului Ligii a III-a, Seria a 8-a. Ambele echipe au obținut performanțe istorice, reușind cele mai bune clasări din istoria celor două cluburi. Atât Ghiroda, cât și Dumbrăvița s-au calificat la barajele de promovare pentru Liga 2 cu două runde înainte de finalul sezonului.

„Acest meci nu poate trece neobservat, mai ales că jocul direct dintre cele două combatante va stabili în proporție de 99,99% și câștigătoarea campionatului, astfel că noi, clubul din Ghiroda invităm toți timișenii la un meci de neuitat.

Vineri de la ora 18, sunteți așteptați la arena Emilian Pavel unde, în primul rând, va fi o mare sărbătoare, iar meciul propriu-zis va face parte din acest spectacol. Vom organiza o serie de surprize pentru cei care vor veni la joc, dar în primul rând copiii vor fi în centrul atenției, pentru că avem nevoie de ei pentru un viitor mai bun.

Fără să dezvăluim surprizele, vă invităm la un o zi specială, într-un cadru gătit de sărbătoare să petrecem împreună câteva ore agreabile”, spun organizatorii din Ghiroda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here