Dobra a dispus controale în toate școlile și grădinițele din Timiș! Care este motivul?

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a solicitat serviciului de specialitate din subordine să facă verificări în ceea ce privește modul de derulare al programului de distribuire a fructelor, produselor de panificație și produselor lactate în școlile din Timiș.

În cursul săptămânii trecute, am primit mai multe sesizări din partea părinților, dar și a directorilor de unități de învățământ și a altor persoane privind calitatea produselor care ajung la copii. Tocmai de aceea, am dispus efectuarea de controale în școlile din județ. Serviciul de specialitate va întocmi un calendar cu verificările din perioada următoare. Vrem să ne asigurăm că produsele care ajung la elevi sunt de calitate și că firmele care au câștigat licitațiile respectă întocmai contractele semnate”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Consiliul Județean Timiș, în urma unor proceduri de achiziție publică a încheiat atât acorduri-cadru pe o perioadă de 4 ani de zile, cât și contracte subsecvente anuale, astfel încât preșcolarii și școlarii din Timiș să beneficieze de aceste produse.

Am colaborat cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș și cu directorii școlilor și grădinițelor în întreaga activitate care a presupus stabilirea numărului de copii la care ajung gratuit aceste produse. De asemenea, am respectat toți pașii legali în ceea ce privește licitația și am cerut să controleze distribuirea și a calitatea produselor. Astăzi am solicitat, din nou, intensificarea acestor verificări”, a mai subliniat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here