Doi angajaţi ai Ocolului Silvic Lugoj, cercetaţi pentru abuz în serviciu!

Poliţiştii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș au făcut două percheziţii domiciliare pe raza localităților Lugoj și Leucușești, la sediul unor unități silvice administrative. Două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, șantaj și fals intelectual.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în cursul anului 2016, în calitate de reprezentanți ai unor unități silvice administrative, ar fi întocmit în fals avize de însoțire primare, prin care se atestă în mod nereal, vânzarea de material lemnos către diferite persoane fizice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe documente și înscrisuri privind tranzacții cu material lemnos.

Doi bărbați, de 33 și 41 de ani, au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii.

Activitățile desfășurate vizează două persoane și o societate comercială, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here