Hoţi de benzină, călcaţi de mascaţi! Două persoane au fost reţinute

Percheziţii în această dimineaţă în localitatea Nădrag din judeţul Timiş.

Polițiștii din Făget au făcut 4 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din autoturisme.

„La data de 12 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale Făget au efectuat 4 percheziții, pe raza localității Nădrag, la locuinţele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse intre 19 și 49 de ani, bănuiți de comiterea a trei furturi de carburant din autoturisme. Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras carburant din mai multe autoturisme staționate pe raza orașului Făget, creând un prejudiciu de aproximativ 3500 de lei”, spun reprezentanţii IPJ Timiş.

În urma percheziţiilor, de la locuințele celor patru, poliţiştii au ridicat 8 recipiente din plastic, cu o capacitate de aproximativ 50 de litri, furtune din cauciuc și plăcuțe cu numere de înmatriculare, folosite la comiterea faptelor.

Pe numele a trei bărbați au fost emise mandate de aducere, cei în cauză fiind conduși la sediul poliției în vederea audierii.

Faţă de doi bărbați, de 21 și 30 de ani, s-a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here