injunghiere

UPDATE: Tânărul de 22 ani înjunghiat astăzi în stradă de un adolescent a murit la spital. Doi tineri, unul de 17 ani, elev la Liceul Energetic, și altul de 22 de ani s-au luat la harță pe o stradă din Timișoara.Trecătorii au sunat imediat la 112, la locul incidentului ajungând imediat Poliția și Ambulanța. Tânărul de 22 de ani a pierdut mult sânge și a fost găsit de medici în stop cardio-respirator. El a fost resuscitat și dus de urgență la spital, intrând în sala de operații. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

O altercație dintre doi elevi de liceu se putea transforma într-o întâmplare nefericită. Totul s-a petrecut în această după-amiază la Timișoara, pe strada Telegrafului.

Doi adolescenți s-au luat la harță pe stradă și în urma certurilor, unul dintre ei l-a înjunghiat în torace pe celălalt.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj medical, care l-a preluat pe tânărul rănit pentru a-l transporta de urgență la spital.

Vom reveni cu informatii.

(Foto arhivă)

Articolul precedentVIDEO: Ștrandul termal din Lovrin se modernizează. Primăria alocă 400 mii lei pentru a-l aduce la standarde europene
Articolul următorZeci de elevi din Timișoara „culeși” din baruri de jandarmi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.