Doi indivizi, o femeie şi un bărbat, căutaţi în toată Europa, prinşi de poliţişti în vestul ţării

O femeie din Obreja și un bărbat din Reșița, pe numele cărora autorităţile germane și cele din Marea Britanie au emis mandate europene de arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni, au fost depistați de poliţiştii cărăşeni.

Femeia în vârstă de 25 de ani din Obreja a fost ridicată ieri de poliţişti. Aceasta a fost dată în urărire internaţională fiind bănuită că în data de 29 februarie 2016 și 23 martie 2016, ar fi încheiat două asigurări auto în valoare de 320, respectiv 116 euro, pe care nu le-ar fi plătit.

Autoritățile germane au condamnat-o pe femeie la 10 luni de închisoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii și infracțiuni de fals.

În cursul zilei de azi, poliţiştii serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriți au prins şi un bărbat de 50 de ani din Reşiţa pe numele căruia autoritățile din Marea Britanie au emis un mandat de arestare.

În cursul lunii aprilie 2016, bărbatul ar fi comis infracțiuni de trafic ilegal de persoane, fapte sancționate de legea penală din Marea Britanie cu o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare.

Polițiștii i-au condus pe cei doi la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here